Vatsarutistuslaite M3-1008

Ammattitason Vatsarutistuslaite M3-1008 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista.

1 891,00 alv 0
2 344,84€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 142 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1008 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason Vatsarutistuslaite M3-1008 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm seinämän paksuus 3mm. Laite on suunniteltu harjoittamaan vatsa- ja keskivartalonlihaksia tehokkaasti ja turvallisesti. Laitteessa on 67,5kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta.

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Liikkeen suorittaminen:

Laitteessa on säädettävä istuin ja 2 eri tasoista jalkatukea. Ensimmäiseksi pitää säätää istuin itselle sopivalle korkeudelle ja  valita itselle parempi jalkatuki kuntoilijan pituudesta riippuen. Seuraavaksi valitaan itselle sopiva kuroma, jonka jälkeen voi nojata taaksepäin ja ottaa pitävistä kumikahvoista kiinni ja laitaa kyynärpäät tuille. Liikkeen suorittaminen tapahtuu rutistamalla ylävartaloa alaspäin ja palauttamalla takaisin ylös hallitusti.

Mitat:

  • 1280x1095x1511
  • Painopakan paino 67,5kg.
  • Paino 142kg.

 

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Lisää M3 mallisto tuotteita täältä!