Soutukone M3-1015

Ammattitason Soutukone M3-1015 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista

1 945,00 alv 0
2 411,80€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 160 kg
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1015 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason Soutukone M3-1015 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on vakiona 81kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Painopakan painon voi valita itse. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

Laitteen kahvat liikkuvat vapaasti, mikä mahdollistaa optimaalisen treenaus asennon. Rinta pehmuste ja istuin säädettävät.

M3 sarja:

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Lisää M3 sarjan laitteita löydät täältä!

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Mitat:

  • 1489x865x1511
  • Painopakan paino 81kg
  • Paino 162kg