Selänojennuslaite M3-1016

Selänojennuslaite M3-1016 on ammattitason kuntoilulaite. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm.

1 967,00 alv 0
2 439,08€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 163 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1016 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Selänojennuslaite M3-1016 on ammattitason kuntoilulaite. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laite on suunniteltu selkä- ja keskivartalolihasten tehokkaaseen ja turvalliseen treenaamiseen. Laitteessa on kahdella korkeudella jalansijat ja myös pitävät kumikahvat käsille penkin reunoissa. Selän vastus on säädettävä. Laitteessa on 90kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta.

Liikkeensuorittaminen:

Selän vastus tulee säätää ensimmäisenä itselle sopivaksi ja valita sen jälkeen painopakasta itselle sopiva kuorma. Tämän jälkeen Työnnetään alaselkä selkätukea vasten ja laitetaan jalat tukevaan asentoon jalkatuille. Tämän jälkeen voi liikkeen aloittaa itselle sopivasta kulmasta suoristamalla selkää ja sen jälkeen laskemalla takaisin alas hallitusti.

Mitat:

  • 1580x1200x1511mm.
  • Painopakan paino 90kg.
  • Paino 163kg.

 

M3 Mallisto:

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Lisää M3 malliston laitteita täältä!