Reidenlähentäjä Laite M3-1004

Ammattitason Reidenlähentäjä Laite M3-1004 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista.

1 945,00 alv 0
2 411,80€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 125 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason Reidenlähentäjä Laite M3-1004 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 67,5kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Aloitus asento reidenlähentäjä laitteessa on säädettävä. Reidenlähentäjä Laite M3-1004 on erinomainen lisäys jokaisen kuntosalin jalkalaitteisiin.

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Liikkeen suorittaminen:

Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva kuorma ja säätää reidenlähentäjä laite itselle sopivaan aloitus asentoon käsivivun avulla. Tämän jälkeen polvia työnnetään yhteen reidenlähentäjillä ja sen jälkeen aukaistaan takaisin hallitusti.

Mitat:

  • 992x1353x1518mm.
  • Painopakan paino 67,5kg.
  • Paino 125kg

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Lisää M3 malliston tuotteita löydät täältä!