Reiden koukistus maaten M3-1006

Ammattitason Reiden Koukistus Maaten M3-1006 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

1 859,00 alv 0
2 305,16€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 145 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason Reiden Koukistus Maaten M3-1006 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 81kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laita harjoittaa. Laite on suunniteltu takareisilihasten tehokkaaseen treenaamiseen. Reiden Koukistus Maaten M3-1006 laite on oiva lisäys jokaisen kuntosalin jalkalaitteisiin.

Liikkeen suoritus:

Ensimmäisenä tulee säätää jalkojen vastus rulla itselle sopivalle pituudelle ja valita itselle sopiva kuorma painopakasta. Jalkojen vastus rullan tulisi asettua noin pohkeiden alapuolelle.  Tämän jälkeen jalat koukistetaan ja sitten suoristetaan hallitusti. Laitteessa on 2 kpl kahvoja, joista voi pitää kiinni liikettä suorittaessa.

M3 sarja:

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Lisää M3 malliston laitteita löydät täältä!

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Mitat:

  • 1507x1040x1511mm
  • Painopakanpaino 81kg.
  • paino 145kg.