Reiden koukistus istuen M3-1018

Ammattitason reiden koukistus istuen M3-1018 laite on erinomainen lisäys kuntosalille. Reiden koukistus laite on yksi tärkeimmistä jalkalaitteista kuntosalilla. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm.

2 053,00 alv 0
2 545,72€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 162 kg
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1018 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason reiden koukistus istuen M3-1018 laite on erinomainen lisäys kuntosalille. Reiden koukistus laite on yksi tärkeimmistä jalkalaitteista kuntosalilla. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on vakiona 90kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Painopakan painon voi valita itse. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Selkänoja ja jalkojen vastus rulla, sekä aloitusasento on säädettäviä.

Liikkeen suorittaminen:

Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva kuorma ja aloitusasento. Jalkojen vastusrulla on säädettävä, joten se sopii lähes kaiken pituisille kuntoilijoille. Seuraavaksi lukitaan pehmuste jalkojen päälle. Tämän jälkeen voi liikkeen aloittaa koukistamalla jalkoja, kun jalat on koukistettu suoristetaan ne seuraavaksi hallitusti.

M3 sarja:

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Lisää M3 sarjan laitteita löydät täältä!

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Mitat:

  • 1489 x 1078 x 1611mm
  • Paino 168kg.
  • Painopakan paino 90kg.