Pohjelaite seisten M3-1019

Ammattitason Pohjelaite seisten M3-1019 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm.

1 891,00 alv 0
2 344,84€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 153 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1019 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ammattitason Pohjelaite seisten M3-1019 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. pohjelaite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 81kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laitteessa on mukavat hartiapehmusteet, jotta treenaaminen olisi mahdollisimman mukavaa. Seisontataso on erittäin pitävä, joten liikkeen suorittaminen on tukevan tuntuista suuremmillakin panoilla. Pohjelaite seisten on hyvä lisäys jalkatreeneihin.

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Liikkeen suorittaminen:

Ensimmäisenä täytyy valita itselle sopiva kuorma pohjelaitteesta ja säätää kuormituksen pehmusteet itselle sopivalle korkeudelle. Seisontatasolla seistään päkiöillä ja työnnetään vastusta ylös päin ja sitten lasketaan takaisin alas hallitusti.

Mitat:

  • 1092x991x1811mm.
  • Painopakan paino 81kg.
  • Paino 153kg

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Lisää M3 malliston laitteita löydät täältä!