Pec Deck- / Takaolkapäälaite M3-1017

Ammattitason Pec Deck- / Takaolkapää laite M3-1017 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista.

1 891,00 alv 0
2 344,84€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 145 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason Pec Deck- / Takaolkapäälaite M3-1017 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 67,5kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laite on suunniteltu rinta- ja olkapäälihasten treenaamiseen. Istuin korkeus on säädettävä ja kahvat liikkuvat vapaasti sivusuunnassa, joten laite sopii kaiken kokoisille kuntoilijoille. Laitteen kahvat saa siirrettyä helposti säätönupin avulla joko rinta fly asentoo tai rear fly asentoon.

Liikkeen suoritus:

Ensimmäisenä tulee säätää Pec Deck / Takaolkapäälaite M3-1017 istuin ja kuorma itselle sopivaksi. Istuimessa on helposti käytettävä käsivipu istuimen korkeuden säätämiseen.

Rintaa harjoitellessa työnnetään käsiä yhteen kyynärpäät ulkona ja sen jälkeen aukaistaan hallitusti. Selkä on tukea vasten.

Takaolkapäitä harjoitellessa  aloitetaan liike kädet kiinni asennossa ja istutaan rinta tukea vasten. Tämän jälkeen käsiä aukaistaan ja sen jälkeen kädet tuodaan takaisin yhteen hallitusti.

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Lisää M3 malliston laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1410x1520x1900mm.
  • Painopakan paino 67,kg.
  • Paino 145kg.