Pakara- ja reisilaite M3-1014

Ammattitason Pakara- ja reisilaite M3-1014 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

2 107,00 alv 0
2 612,68€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 158 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1014 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason Pakara- ja reisilaite M3-1014 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 81kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Laite on suunniteltu pakaroiden ja reisien tehokkaaseen treenaamiseen. Pakara- ja reisilaite M3-1014 on oiva lisäys jokaisen kuntosalin jalkalaitteisiin.

Liikkeen suorittaminen:

Vastus rulla tulee säätää itselle sopivalle korkeudelle ja valita itselle sopiva kuorma. Aloitusasento on myös säädettävä. Liike suoritetaan pitämällä kiinni kahvasta ja työntämällä vastusta taaksepäin ja sen jälkeen laskemalla takaisin keskelle hallitusti.

M3 sarja:

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Lisää M3 sarjan laitteita löydät täältä!

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.

Mitat:

  • 1165x1113x1618mm.
  • Painopakan paino 81kg.
  • Paino 158kg.