NHS-2004 Reisikoukistus maate

GPF Realleader NHS-2004 Reisikoukistus maaten (Prone leg curl) on tehokas liike takareisien harjoitteluun

1 550,00 alv 0
1 922,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa: 3kk

Paino 140 kg (kilogramma)
Mitat 2050 cm (senttimetri)

Kuvaus

GPF Realleader NHS-2004 Reisikoukistus maaten (Prone leg curl) on tehokas liike takareisien harjoitteluun.

Kuvaus

Ammattitason NHS-2004 Reiden Koukistus Maaten soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Takareisilaite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm) ja siinnä on 2 tappia  levypainojen säilyttämiseen. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

Ensisijainen kuormitus: Takareidet

Liikkeen suorittaminen:

GPF Realleader NHS-2004 Reiden Koukistus Maaten on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva kuorma. Tämän jälkeen aseta polvet pedin ulkopuolelle nivelen kohtaan. Liike suoritetaan koukistamalla jalkaa ja nostamalla pehmusterullaa ylöspäin, seuraavaksi pehmusterulla lasketaan takaisin alas hallitusti. Liikkeen voi suorittaa joko yksi jalka kerrallaan tai molemmat jalat yhtä aikaa.

HS/NHS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. GPF Realleader kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu tapahtuu Heinolassa, jossa on myös komponentti- ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!