NHS-2001 Jalkaprässi muuttuvakulmainen

NHS-2001 Jalkaprässi on muuttuvakulmainen ja muuttuva kuormainen. Jalkaprässin kuorma kasvaa reisiä ojennettaessa suoriksi jolloin liike on turvallinen myös polvivaivoista kärsiville. Sisältää levytelineet ja ala-asennon turvastopparin.

1 950,00 alv 0
2 418,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa: 3kk

Paino 251 kg (kilogramma)
Mitat 2040 × 1330 × 1450 cm (senttimetri)
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

NHS-2001 Jalkaprässi on muuttuvakulmainen ja muuttuva kuormainen. Jalkaprässin kuorma kasvaa reisiä ojennettaessa suoriksi jolloin liike on turvallinen myös polvivaivoista kärsiville. Sisältää levytelineet ja ala-asennon turvastopparin.

Kuvaus

Ammattitason NHS-2001 Jalkaprässi soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1029 Jalkaprässi sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia levypainojen lastaamiseen. Selkänojan kulmalla aloitusasento on säädettävä.

Ensisijainen kuormitus: reidet ja pakarat.

Liikkeen suorittaminen:

NHS-2001 Jalkaprässi on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa työntämällä kelkkaa ylös päin jaloilla joka avaa aloitusasennon lukituksen. Tämän jälkeen kelkka lasketaan alas ja sitten työnnetään takaisin ylös hallitusti. Sarjan lopussa lukitse kelkka ylös kahvoista työntämällä.

GPF Hammer Series/NHS:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan kuntosalilaitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alun perin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu tapahtuu Heinolassa, jossa on myös komponentti- ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!