MP-L213 Säädettävä punnerruspenkki/ Olympic Adjustable Bench

Säädettävä punnerruspenkki jossa vaaka-/ vino-/  pystypunnerrus samassa laitteessa.  Penkillä teet rintapunnerrukset eri kulmissa, pystypunnerruksen hartioille ja jopa jalkakyykyn.

980,00 alv 0
1 215,20€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 150 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Hartiat, Jalat, Kädet, Rinta

Kuvaus

Säädettävä punnerruspenkki jossa vaaka-/ vino-/  pystypunnerrus samassa laitteessa.  Penkillä teet rintapunnerrukset eri kulmissa, pystypunnerruksen hartioille ja jopa jalkakyykyn.

Säädettäväpenkki telineillä MP-L213 2.0 PRO 2.0 -sarjasta. Onko kuntosalisi tila loppumassa? Etsitkö ammattipenkkiä, jonka avulla voit harjoitella jokaista lihasryhmää? Tämä multipenkki on todellinen harvesteri, joka korvaa suoran penkin, vinopenkin, pystypenkin ja jopa kyykkytelineet. Se on ihanteellinen ratkaisu pieniin kuntosaleihin, hotelleihin, taloyhtiöihin ja kouluihin. Se toimii kaikkialla, missä emme tilarajoitusten vuoksi pysty asettamaan erillisiä asentoja yksittäisille lihasryhmille. Tartu kahvaan, säädä selkänoja maksimissaan, ojenna penkki telineen eteen ja nauti ammattimaisesta asennosta olkapäälihasten harjoitteluun. Sinun tarvitsee vain siirtää penkki lähemmäs seisontatukea, valita yksi useista käytettävissä olevista selkänojan kulmista, niin voit suorittaa täydellisen rintaharjoittelun positiivisissa kulmissa. Tarvitsetko tukevan penkin vaakasuoraan tai negatiiviseen nostoon? Mikään ei voisi olla helpompaa! Aseta selkänoja vaakasuoraan tai -1-asentoon, siirrä penkkiä suhteessa telineisiin ja suorita perinteinen penkkipunnerrus vaakasuoraan tai negatiiviseen vinoon. Penkin molemmilla puolilla on reikiä, joihin voit kiinnittää valinnaiset MP-A001 2.0 Olympic levytelineholkit milloin tahansa. Penkki siirtyy ulos niin että sillä voit tehdä kai ki käsipainoliikkeet ja sinulla on lisäksi kyykkyteline käytössä.

DIMENSION: 157 x 170 x 232 cm
MACHINE WEIGHT: 150 kg
MAX LOAD: 400 kg