M2-1013 Alasvetolaite

Ammattitason alasvetolaite selän tehokkaaseen harjoitteluun.

1 750,68 alv 0
2 170,84€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 134 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M2-1013 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ammattitason alasvetolaite sopii erinomaisesti kuntosali käyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50mm x 100mm x 3mm.  M2-1013 Alasvetolaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjetarrat liikkeen suorittamiseen.

Pääsijainen kuormitus: selkä lihakset

Toissijainen kuormitus: hauikset

M2 sarja 
M2 sarja on Ihanteellinen laitesarja tavoitteelliseen harjoitteluun. Selkeä, linjakas design ja rakenne varustettuna kaksoispyörä mekanismilla.
Laitesarjan suunnittelussa on otettu huomioon optimaalisten liikeratojen lisäksi harjoitusergonomia sekä visuaalisuus. Laitteet on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50mm x 100mm x 3mm.
Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu, pulverimaalattu.
Lisää M2 sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat:1800x1180x1950mm
  • Paino: 134kg
  • Painopakka: 81KG