Jalkaprässi istuen M3-1009

Ammattitason Jalkaprässi istuen M3-1009 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista.

2 486,00 alv 0
3 082,64€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 300 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1009 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason Jalkaprässi istuen M3-1009 sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 50x100mm, seinämän paksuus 3mm. Jalkaprässin kuorma kasvaa jalkojen suoristuessa, mikä säästää niveliä liialliselta kuormitukselta. Laitteessa on vakiona riittävä 90kg painopakka (saatavana myös isompana), mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia jalkalaite harjoittaa. Painopakallinen jalkaprässi on oiva lisäys jokaisen kuntosalin jalkalaitteisiin.

Liikkeen suorittaminen:

Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva kuorma ja aloitus asento. Tämän jälkeen liikkeen voi aloittaa. Liikkeen suorittaminen tapahtuu työntämällä itseään pois päin jalkatasosta jaloilla. Jalkoja ei tule lukita ääriasennossa, loukkaantumisien ehkäisemiseksi. Tämän jälkeen laskeudutaan takaisin jalkatasoa päin hallitusti.

M3 sarja:

M3-Sarja käyttää modernia muotoilua päärungon virtaviivaistamiseksi. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Lisää M3 sarjan laitteita löydät täältä!

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia. Rungot on hiekkapuhallettu ja  pulverimaalattu.

Mitat:

  • 1942x998x1711mm.
  • Painopakan paino 90kg.
  • Paino 230kg