HS-F8 Selkä-/ pakaraojennus, Reverse-Hyper

Reverse Hyper pakaralaite / alaselkälaite on tehokas apuväline fysioterapiaan, selän kuntoutusharjoituksiin ja säännölliseen päivittäiseen harjoitteluun, erityisesti niille, jotka haluavat vähentää selän kireyttä ja vahvistaa reidet, pakaralihakset sekä lonkat. Askelma laitteen kummallakin puolella helpottaa laitteeseen nousua ja alustassa on kumijalat, jotka lisäävät pitoa/vakautta ja suojaavat lattiaa.

1 390,00 alv 0
1 723,60€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 124 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Jalat, pakara, Selkä

Kuvaus

Reverse Hyper pakaralaite / alaselkälaite on tehokas apuväline fysioterapiaan, selän kuntoutusharjoituksiin ja säännölliseen päivittäiseen harjoitteluun, erityisesti niille, jotka haluavat vähentää selän kireyttä ja vahvistaa reidet, pakaralihakset sekä lonkat. Askelma laitteen kummallakin puolella helpottaa laitteeseen nousua ja alustassa on kumijalat, jotka lisäävät pitoa/vakautta ja suojaavat lattiaa. Epäkesko antaa parhaan tasaisen vastuksen koko liikkeradan aikana. Rungossa on mukana levytelineet.

Toimii kuin käänteisen hyperekstensiolaite

Reverse Hypers avaa selkärankaa eikä aiheuta pystysuuntaista puristusta selkärankaan. Tämä laite mahdollistaa dynaamisen voiman kehittämisen samankeskisessä vaiheessa, kun taas toimii kuntoutusmekanismina epäkeskisessä vaiheessa. Selkärankaa venytetään varovasti paineettoman prosessin aikana, mikä luo pohjimmiltaan sisäisen pumppausmekanismin, joka täyttää selkärangan selkäydinnesteellä ja alaselän lihakset verellä. Joka on loukkaantunut selkänsä, tietää, että painetta on kevennettävä ja verenkierto palautettava loukkaantuneelle alueelle kuntoutumista varten. Käänteinen hyperekstensiokone tarjoaa yhden parhaista menetelmistä tämän saavuttamiseksi.

Mitat:1520x900x1450mm
net weight:124kg