HS-1050 Vipunostolaite

Ammattitason vipunostolaite.

1 534,00 alv 0
1 902,16€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 150 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1050 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1050 Vipunostolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Laitteella olkapäiden harjoittaminen on erittäin tehokasta ja helppoa, joten se on erittäin hyvä lisäys jokaiselle kuntosalille.

Vipunostot sivulle laitteen seisontatason korkeus on säädettävä. Kahvat liikkuvat vapaasti nivelen varassa, tämän ansiosta liikkeen voi tehdä kaiken pituiset ihmiset. Laitteessa on kaksi asemaa, yksi on seisten ja toinen istuen/nojaten. Laitteessa voi tehdä vipunostoja sivulla ja taakse. kahvat ovat myös korkeus säädettävät vipunostot taakse laitteessa.

Pääsijainen kuormitus: olkapäät, toissijainen: käsivarret

Vipunostot taaksepäin harjoittaa takaolkapäitä.

Liikkeen Suorittaminen:

HS-1050 Vipunostolaite  on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa nostamalla kahvoja sivulle ja laskemalla takaisin alas. Vipunosto taaksepäin suoritetaan nojaamalla pää tukeen 90 asteen kulmassa ja nostamalla kahvat sivulle ja laskemalla sen jälkeen takaisin alas hallitusti.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1750x1300x2150mm.
  • Paino 150kg