HS-1049A Lantionnostolaite

Ammattitason lantionnosto laite pakaroiden treenaamiseen.

1 163,00 alv 0
1 442,12€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 60 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Jalat

Tuotetunnus (SKU): HS-1049A Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1049A Lantionnostolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Laitteessa on 2 tappia 50mm levypainoille.

HS-1049A Lantionnostolaite harjoittaa pakaralihaksia, toissijainen kuormitus: reidet.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1049A Lantionnostolaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa, lantio nostetaan ensin ylös ja kuorman lukitusmekanismi aukaistaan työntämällä kahvoista. Tämän jälkeen lantiota lasketaan hallitusti alaspäin ja sen jälkeen työnnetään takaisin ylös supistukseen.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1230x680x1150mm
  • Paino 60kg.