HS-1048 Pec Fly Laite

Ammattitason Pec Fly laite.

1 163,00 alv 0
1 442,12€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 80 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1048 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1048 Pec Fly Laite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Laitteen istuin on korkeus säädettävä. Laitteen kahvat liikkuvat vapaasti nivelen varassa vaakasuuntaisesti, jonka ansiosta liikerata on luonnollisempi.

Harjoitettavat lihakset: Rinta

Liikkeen suorittaminen:

HS-1048 Pec Fly Laite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa sulkemalla kahvat yhteen rinnan eteen ja sen jälkeen laskemalla takaisin auki hallitusti. Laitteen kahvojen tulisi olla noin rinnan korkeudella.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1090x580x1190mm
  • Paino 80kg