HS-1040 4-suuntainen niskalaite

Niskalihas laite.

1 269,00 alv 0
1 573,56€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 110 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1040 4-suuntainen niskalaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1040 4-suuntainen niskalaite sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 1 tapin kuorman tekeville levypainoille. Laite on tarkoitettu niska ja hartiaseudun lihasten vahvistamiseen. Tämä laite on hieman harvinaisempi ,mutta se on oiva lisäys hyvin katetuille kuntosaleille. Niskalihaksien vahvistaminen auttaa niskakipuihin ja lihas jumeihin, sekä parantaa toimintakykyä. Myös monissa urheilu lajeissa, kuten kamppailulajeissa vahva niska on erittäin tärkeää lajin kannalta.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 820x1570x1600mm
  • Paino 110kg