HS-1037 Vatsarutistuslaite

Ammattitason vatsarutistulaite.

1 375,00 alv 0
1 705,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 76 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1037 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1037 Vatsarutistuslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1037 Vatsarutistuslaite sisältää 2. tappia levypainojen säilyttämiseen ja 1. tapin kuorman tekeville levypainoille. Laitteen jalkojen vastus on korkeus säädettävä, joten laite sopii lähes kaiken pituisille kuntoilijoille.

Harjoitettava lihas ryhmä: Vatsalihakset ja keskivartalonlihakset 

Liikkeen suorittaminen:

HS-1037 Vatsarutistuslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa viemällä jalojen vastusta ja kahvoja toisiaan kohti rutistamalla vatsalihaksia tämän jälkeen palataan takaisin aloitusasentoon hallitusti.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1230×680×1150mm
  • Paino 76kg