HS-1033 Hack-kyykkylaite

Ammattitason Hack-kyykkylaite.

2 063,00 alv 0
2 558,12€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 115 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1033 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1033 Hack-kyykkylaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Hack-kyykkylaite on erittäin tärkeä lisäys jokaisen kuntosalin jalkalaitteisiin. Hack-kyykkylaitteella voi harjoittaa jalkoja kovillakin panoilla mahdollisimman turvallisesti selkätuen ja lukitun liikeradan ansiosta.

HS-1033 Hack-kyykkylaite sisältää 2 tappia levypainoilla ja myös säädettävän jalka-alustan kulman sekä aloitusasennon. Kulman säädön ansiosta jalkalihaksia voi harjoittaa monipuolisemmin.

Ensisijainen kuormitus: reidet, pakarat

Liikkeen suorittaminen:

HS-1033 Hack-kyykkylaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa ensin nostamalla kelkka ylös ja vapauttamalla kuorman lukitus. Seuraavaksi laskeudutaan hallitusti alas kyykky asentoon ja sitten työnnetään kelkka takaisin ylös.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1500x1450x950mm.
  • Paino 115kg.