HS-1032 Olankohautuslaite

Ammattitason olankohautuslaite

1 322,00 alv 0
1 639,28€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 135 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1032 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1032 Olankohautuslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1032 Olankohautuslaite sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laitteen istuimen korkeus on säädettävä.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1032 Olankohautuslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa ottamalla kahvoista kiinni ja kohauttamalla olkapäitä ylös päin, tämän jälkeen kahvat lasketaan takaisin alas hallitusti.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1300x860x1840mm
  • Paino 135kg