HS-1028 Kyykky-/Olankohautuslaite

Jalkojen tehokkaaseen treenaamiseen

1 110,00 alv 0
1 376,40€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 97 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1028 Kyykky-/Olankohautuslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

Liikkeen suorittaminen:
HS-1028 Kyykky-/Olankohautuslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa ottamalla kahvoista kiinni ja suorittamalla kyykyn tai olankohautuksen.
GPF Hammer Series:
GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!
Mitat:
  • 1347x1638x1000mm
  • Paino 97kg