HS-1024 Reiden ojennuslaite

Ammatti tason reiden ojennuslaite.

1 375,00 alv 0
1 705,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 126 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1024 Reiden ojennuslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Laitteessa on 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia liikkeen kuormalle.

Liikkeen suorittamien:

HS-1024 Reiden ojennuslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa ojentamalla jalat suoraksi ja sen jälkeen laskemalla takaisin alas hallitusti. Jalkojen pehmusteen tulisi olla hieman nilkan yläpuolella.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1420x1370x1450mm
  • Paino 126kg.