HS-1023 Jalkaprässi vuorotahti

Jalkaprässi vuorotahti.

1 798,00 alv 0
2 229,52€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 147 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1023 Jalkaprässi vuorotahti laite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laitteessa on 2 erillistä jalkasijaa, joten molemmat jalat työskentelevät yhtä paljon. Tämä auttaa lihastasapainon luomisessa. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

Ensisijainen kuormitus: Reidet, Pakaralihakset.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1023 Jalkaprässi vuorotahti on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa työntämällä vastuksia jaloilla eteenpäin ja laskemalla sitten takaisin hallitusti. Liikkeen voi tehdä joko yksi jalka kerrallaan tai molemmat jalat samaan aikaan.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1780x1510x1520mm.
  • paino 147kg.