HS-1022 Vapaa Reiden Ojennus

reiden ojennus laite jalkojen tehokkaaseen harjoitteluun.

1 375,00 alv 0
1 705,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 126 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1022 Vapaa Reiden Ojennus soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1022 Vapaa Reiden ojennus sisältää 2 vapaasti liikkuvaa vipuvartta, mikä auttaa lihastasapainon luomisessa ja säilyttämisessä. Laite harjoittaa ensisijaisesti etureisiä 

Toissijainen kuormitus reidet.

Liikkeen suorittaminen:
HS-1022 Vapaa Reiden ojennus on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa ojentamalla jalat suoriksi ja laskemalla takaisin alas hallitusti.
GPF Hammer Series:
GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!
Mitat:
  • 1900x2100x1300mm
  • Paino 126kg