HS-1021 Reiden Koukistus Maaten

Ammattitason reiden koukistus maaten laite.

1 079,00 alv 0
1 337,96€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 115 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1021 Reiden Koukistus Maaten soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm) ja siinnä on 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. HS-1021 Reiden Koukistus Maaten sisältää kaksi erillistä vipuvartta, joten molemmat jalat työskentelevät yhtä paljon liikettä tehdessä. Tämä auttaa lihastasapinon saavuttamisessa.

Ensisijainen kuormitus: Takareidet

Liikkeen suorittaminen:

HS-1021 Reiden Koukistus Maaten on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa koukistamalla jalkaa ja nostamalla pehmusterullaa ylöspäin, seuraavaksi pehmusterulla lasketaan takaisin alas hallitusti. Liikkeen voi suorittaa joko yksi jalka kerrallaan tai molemmat jalat yhtä aikaa.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1460x1220x900mm.
  • Paino 115kg.