HS-1019 Pohjelaite Seisten

Levypainokuormitteinen pohjelaite seisten.

1 057,00 alv 0
1 310,68€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 105 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1019 Pohjelaite Seisten soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. HS-1019 Pohjelaite Seisten sisältää 2 tappia levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille.

Harjoittaa ensisijaisesti pohjelihaksia.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1019 Pohjelaite Seisten on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa asettamalla pehmusteet hartioille ja päkiät jalkasijalle. Tämän jälkeen vastusta työnnetään ylöspäin suoristamalla nilkkoja ja sen jälkeen lasketaan takaisin alas hallitusti.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1320x1450x1190mm.
  • Paino 105kg.