HS-1017A Pullover Laite

Ammattitason pullover laite

1 692,00 alv 0
2 098,08€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 135 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1017A Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1017A Pullover Laite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1017A Pullover Laite sisältää 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laitteen istuin on korkeus säädettävä ja laite myöskin sisältää ”turvavyön” joka auttaa pitämään kuntoilijan penkissä kiinni liikettä suorittaessa.

Harjoitettavat lihakset: selkä ja rinta

Liikkeen suorittaminen:

HS-1017A Pullover Laite  on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa vetämällä kahva lantion seudulle ja sen jälkeen päästämällä takaisin ylös hallitusti.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1540x1040x1510mm
  • Paino 135kg