HS-1015 Leveä alasvetolaite

Ammattitason alasvetolaite selän tehokkaaseen treenaamiseen.

1 534,00 alv 0
1 902,16€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 131 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1015 Leveä alasvetolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1015 Leveä alasvetolaite sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laite sisältää 2 toisistaan riippumatonta vipuvartta, joten laite harjoittaa selän molemman puolen lihaksia yhtä paljon. Tämä auttaa saavuttamaan ja ylläpitämään lihastasapainoa. Istuin korkeus säädettävä.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1015 Leveä alasvetolaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa vetämällä kahvat alaspäin ja päästämällä takaisin ylös tämän jälkeen hallitusti. Liikkeen voi halutessaan tehdä yksi puoli kerrallaan.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1610x1490x2100mm
  • Paino 131kg