HS-1012A Pystypunnerruslaite

Ammattitason pystypunnerruslaite

1 586,00 alv 0
1 966,64€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 136 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1012A Pystypunnerruslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1012A Pystypunnerruslaite sisältää 4 tappia 50mm levypainojen säilytykseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laitteen istuimen korkeus on säädettävä. Laitteen vipuvarret liikkuvat vapaasti toisistaan riippumattomasti. Laite siis harjoittaa molempia puolia saman verran, tämä auttaa lihastasapainon luomisessa ja säilyttämisessä.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1012A Pystypunnerruslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa työntämällä kahvat ylöspäin ja laskemalla takaisin alas hallitusti. Liikkeen voi tehdä halutessa yksi puoli kerrallaan.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1360x1900x1900mm
  • Paino 136kg