HS-1011 Soutulaite istuen

Soutulaite istuen rintatuella

1 428,00 alv 0
1 770,72€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 105 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1011 Soutulaite istuen soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1011 Soutulaite istuen sisältää 2 vapaasti liikkuvaa vipuvartta, joten selkää harjoitellessa molemmat puolet rasittuvat yhtä paljon. Tämä auttaa lihastasapainon saavuttamisessa ja säilyttämisessä. laitteen rintatuki ja istuin on säädettäviä.

Liikkeen suorittaminen:
HS-1011 Soutulaite istuen on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa vetämällä kahvat itseään kohti ja laskemalla sitten takaisin aloitus asentoon hallitusti. Liikkeen voi halutessa suorittaa yksi puoli kerrallaan.
GPF Hammer Series:
GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!
Mitat:
  • 1560x1460x1320mm
  • Paino 96kg