HS-1010 Sissy-Kyykky

Sissikyykky on tehokas reisilihaslaite.

513,00 alv 0
636,12€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 65 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Jalat, pakara

Kuvaus

Ammattitason HS-1010 Sissy-Kyykky soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.
Sissy-kyykky on tehokas reisilihaslaite. Kyykkykoneessa on säädettävä pohjetuki joka parantaa treeni mukavuutta tässä vaativassa liikkeessä. Laitteessa on myös paksu pehmuste jaloille, jotta liikkeen tekeminen olisi mahdollisimman mukavaa. Laite on hyvä lisäys jokaiselle kuntosalille ja se on myös erittäin tukeva, joten se kestää kovaa harjoittelua.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1010 Sissy-Kyykky  on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento, Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa nojaamalla taakse päin ja kyykistymällä hallitusti ja tämän jälkeen noustaan ylös. Laitteessa on myös kahva joka auttaa aloitusasentoon pääsemistä ja laitteesta pois pääsemistä.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1700x1190x1040mm.
  • Paino 45kg.