HS-1009 Alasoutulaite

Alasoutulaite selän tehokkaaseen treenaamiseen.

1 481,00 alv 0
1 836,44€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 135 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1009 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1009 Alasoutulaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1009 Alasoutulaite sisältää 2 vapaasti liikkuvaa vipuvartta, joten laite harjoitta selän molempia puolia tasaisesti. Tämä auttaa lihastasapainon saavuttamisessa ja ylläpitämisessä. Laitteessa on myös 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Istuin korkeus on säädettävä.

Liikkeen suorittaminen:
HS-1009 Alasoutulaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa,
GPF Hammer Series:
GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!
Mitat:
  • 1400x200x1900mm
  • Paino 135kg