HS-1007 Rintapunnerruslaite vaakatasossa

Ammattitason rintapunnerruslaite rinnan tehokkaaseen treenaamiseen.

1 163,00 alv 0
1 442,12€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 104 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1007 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1007 Rintapunnerruslaite vaakatasossa soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1007 Rintapunnerruslaite sisältää 2 tappia 50mm levypainoille ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Laite sisältää 2 toisistaan riippumatonta vipuvartta. Liikettä tehdessä kehon molemmat puolet rasittuvat tasaisesti tämän ansiosta.
Liikkeen suorittaminen:
 HS-1007 Rintapunnerruslaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa työntämällä kahvat ylös ja laskemalla takaisin alas hallitusti.
GPF Hammer Series:
GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!
Mitat:
  • 1830x1970x1200mm
  • Paino 104kg.