HS-1006 Yläsoutulaite

Yläsoutulaite selän tehokkaaseen harjoitteluun.

1 586,00 alv 0
1 966,64€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 146 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1006 Yläsoutulaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

HS-1006 Yläsoutulaite sisältää kaksi vapaasti liikkuvaa vipuvartta, joten liikkeen voi tehdä yksi puoli kerrallaan. Tämä auttaa saavuttamaan ja pitämään lihastasapainon.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1006 Yläsoutulaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa vetämällä kahvat alas ja päästämällä sitten takaisin ylös hallitusti. Liikkeen voi tehdä myös yksi puoli kerrallaan, jolloin voi pitää kinni rintatuessa olevasta kahvasta.

GPF Hammer Series:

GPF Hammer Series -laitteissa on panostettu kestävyyteen
ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin
on helppo mennä. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoaa sarja kaikille
käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen. GPF Hammer Series kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää GPF Hammer Series laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1660x1480x2100
  • Paino 130kg