HS-1005 Alasvetolaite

Ammattitason HS-1005 Alasvetolaite kuntosalikäyttöön.

1 534,00 alv 0
1 902,16€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 154 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1005 Alasvetolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

Alasvetolaitteen istuin ja jalkatuki on korkeus säädettäviä, joten laite sopi lähes kaiken kokoisille kuntoilijoille.Laitteen kahvat on erittäin pitävää ja mukavan tuntuista kumia, mikä ei luista, joten liikkeen suorittaminen onnistuu hyvin isoillakin painoilla. Laitteessa on 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia (1 per puoli) kuorman tekeville levypainoille.

HS-1005 Alasvetolaite harjoittaa selkälihaksia, toissijainen kuormitus: hauikset, hartiat.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1005 Alasvetolaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike suoritetaan vetämällä kahvoja alaspäin ja päästämällä takaisin ylös hallitusti. Liike voidaan suorittaa yksi käsi kerrallaan, sillä laitteen kahvat on vapaasti liikkuvia eikä toisistaan riippuvaisia. Alasvetolaitteen rintatuessa on myös kahva, mikä helpottaa treenaamista yksi puoli kerrallaan.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1700x1460x2003mm.
  • Paino 154kg.