HS-1004 Vaakasoutulaite

Ammattitason levypainokuormitteinen selkälaite.

1 534,00 alv 0
1 902,16€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 163 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS-1004 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS-1004 Vaakasoutulaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa. Vaakasoutulaitteessa on 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. HS-1004 Vaakasoutulaite Sisältää 2 erillistä vipuvartta, joten liikkeen voi suorittaa yksi puoli kerrallaan tai molemmat puolet yhtä aikaan.

Laitteessa on säädettävä istuin ja kahva kädelle rintatuen takana josta saa tukea, jos päättää tehdä liikkeen yksi puoli kerrallaan. 2 erillistä vipuvartta auttaa lihastasapainon luomisessa ja säilyttämisessä.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1004 Vaakasoutulaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa vetämällä kahva itseensä päin ja sitten laskemalla takaisin aloitus asentoon hallitusti.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 300x1470x1880mm
  • Paino 163kg