HS-1002 Rintapunnerrus- alasvetolaite

Ammattitason HS-1002 Rintapunnerrus- alasvetolaite. Kaksi erillistä liikettä samassa laitteessa selkä/rinta.

1 639,00 alv 0
2 032,36€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 167 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS-1002 Rintapunnerrus- alasvetolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laite on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi. Liikkeiden teko kulmat ja liikeradat on myös kehitetty optimaaliseksi. Laite on levypainokuormitteinen(50mm). Laitteessa on ohjetarra liikkeen suorittamiseen, tarrassa myös kerrotaan mitä lihaksia laite harjoittaa.

 

HS-1002 Rintapunnerrus- alasvetolaite sisältää alasvedon ja rintapunnerruksen, mikä tekee laitteesta erinomaisen valinnan varsinkin pieniin tiloihin. Laitteessa on 4 tappia levypainojen (50mm) säilyttämiseen ja 2 tappia liikkeen kuormalle. Molemmat penkit on säädettäviä, joten laite sopii lähes kaiken kokoisille kuntoilijoille. Alasvedon jalkatuki on myös korkeus säädettävä. Alasvedon rintatuesta löytyy myös kahva, mikä helpottaa liikkeen tekemistä yksi käsi kerrallaan.

Liikkeen suorittaminen:

HS-1002 Rintapunnerrus- alasvetolaite on helppokäyttöinen ja laitteen kyljessä on ohjeet liikkeen suorittamiseen. Ensimmäisenä tulee valita itselle sopiva aloitusasento ja kuorma. Tämän jälkeen liike voidaan suorittaa, joko alasveto tai rintapunnerrus asemassa. Rintapunnerrus suoritetaan työntämällä kahvat eteenpäin ja laskemalla sen jälkeen takaisin hallitusti. Kahvojen tulisi olla aloittaessa noin alarinnan kohdalla. Alasveto suoritetaan vetämällä kahvat alas ja palauttamalla sitten takaisin ylös hallitusti. Molemmat liikkeet vo halutessaan tehdä yksi käsi kerrallaan, koska kahvat liikkuvat vapaasti toisistaan riippumatta.

HS Levypainokuormitteinen Sarja:

HS Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.

Lisää HS Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

Mitat:

  • 1830x1300x2080mm.
  • Paino 167kg.