Hauislaite M3-1010

Ammattitason hauislaite M3-1010 soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta suorakulmaisesta teräsprofiilista 50x100mm seinämän paksuus 3mm.

1 999,00 alv 0
2 478,76€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 148 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): M3-1010 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason hauislaite M3-1010 soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta suorakulmaisesta teräsprofiilista 50x100mm seinämän paksuus 3mm. Laitteessa on 54kg painopakka, mikä on suojattu koko laitteen korkeudelta. Laite mahdollistaa hauisten tehokkaan ja mukavan treenaamisen. Laiteen istuin on säädettävä. Yläkotelo on valmistettu alumiiniseoksesta painevalumuotissa, johon käyttäjät voivat kätevästi sijoittaa juomapullot, pyyhkeet, matkapuhelimet ja muut esineet. Täysin koteloitu painopakka, hiilikuitujäljitelmä käsittelyllä, korostaa laatua.

Liikkeen suorittaminen:

Ensimmäisenä tule säätää istuin itselle sopivaksi ja valita sopiva kuorma painopakasta. Tämän jälkeen otetaan kahvoista kiinni ja suoritetaan liike koukistamalla käsiä ja sen jälkeen laskemalla takaisin alas hallitusti.

Mitat:

  • 1186x1370x1511mm
  • painopakan paino 54kg.
  • paino 148kg.

 

Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto. Painopakalliset voimaharjoittelulaitteet ovat vaijerivetoisia, ne eivät tarvitse lattiaan kiinnitystä ja niissä on ääniä vaimentavat kumitassut ja painopakan laipalliset liukuholkit. Riittävät painopakat on suojattu koteloilla. Istuimen säädöt on jousiavusteisia ja vastuksen säätö käden ulottuvilla. Vastus on epäkeskolaitteissa keveämpi nivelten ääriasennoissa. Liikkeen aloituskulmat on säädettävissä. Laitteiden säädöt voi tehdä istuen ja niiden liikeradat jäljittelevät biomekaanisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja näin ne ovat ergonomisesti oikeaoppisia.

Lisää M3 malliston laitteita täältä!