DK Fitness CT-22 Cable Trainer / Koko kehon kuntolaite

UUTUUS! DK Fitness CT-22 CABLE TRAINER koko kehon kuntolaite ilmavastuksella. Sopii monipuolisena ammattikäyttöön salille, työpaikan ja kodin kuntohuoneeseen. Monitoimilaitteessa on KULMASÄÄDETTÄVÄT KÄÄNTÖVARRET+ NILKKAREMMIT

2 450,00 alv 0
3 038,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 136 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Hartiat, Jalat, Kädet, Kokovartalo, Rinta, Selkä, Vatsa

Kuvaus

DK Fitness CT-22 CABLE TRAINER koko kehon kuntolaite miellyttävällä ilmavastuksella. Monitoimilaitteessa on KULMASÄÄDETTÄVÄT KÄÄNTÖVARRET+ NILKKAREMMIT.
Osallistu koko kehon harjoitteluun. Säädettävät varret tarjoavat nopean ja helpon tavan asettaa sopivin kulma omaan harjoitteluun! Tämä ilmavastus kuntolaite vaikuttaa tehokkaasti koko vartalossa, kuten keskivartalon core lihaksissa, hartioissa, käsissä, rinnassa, pakarassa ja selkälihaksissa.

Rajoittamaton lentovastus
Vedä nopeammin tai hitaammin omasta halustasi ja määrittä vastuksesi. Nosta vastusta automaattisesti vetämällä suuremmalla nopeudella ja voimalla. Tämä taljatreenaus on välitetty hihnapyöräjärjestelmiin mekaanisesti, mikä luo suuremman vastuksen jopa 400 W: iin asti.

Ilmanvastus puhaltimelta harjoituksen aikana lisää tehokkaasti kalorikulutusta, hyödyttää sekä aerobisten että anaerobisten järjestelmien kehittämistä ja myös parantaa palamisen jälkeistä vaikutusta.

DISPLAY: TOTAL TIME, TIME, DISTANCE, CALORIES, WATTS, SPEED, RPM, HEART RATE, INTERVAL 1

Katso video:

Käyttäjän maksimipaino: 180kg
Mitat: Assembly Dimension
1338 x 2026 x 1783mm (Horizontal Arm) L x W x H (mm)
1338 x 879 x 2304mm (Vertical Arm)
Paino: 136KG
Ohjausyksikkö vaatii 4kpl AAA paristoa.

PROGRAMING
MANUAL 1
INTERVAL USER 1
INTERVAL 20/10  1
INTERVAL 10/20  1
TARGET HR        1
TARGET CALORIES 1