Diablo Testo V, 120 kaps.

Mahdollisesti maailman tehokkain testoboosteri! Tuotteeseen on pakattu äärimmäisen kovat määrät toimivia yrttejä, vitamiineja ja mineraaleja jotka stimuloivat elimistön omaa testosteronintuotantoa.

35,00 alv 0
39,90€ sis alv

50 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Valmistaja

Kunto

Kuvaus

TESTOSTERONIBOOSTER

Testo V

120 caps

Testosteroni tekee pojista miehiä. Sanonta pitää hyvin kutinsa, sillä testosteroni on miehille elintärkeä hormoni. Testosteronitasojen lasku ei koske ainoastaan ikääntyviä miehiä vaan myös nuorempia. Tasojen laskuun vaikuttavat esim. stressi ja epäterveelliset elämäntavat.

Tasojen lasku saattaa näkyä fyysisenä – ja henkisenä väsymyksenä, seksuaalisen halukkuuden hiipumisena, unettomuutena ja masennushäiriöinä. Huonot testosteronitasot vaikuttavat myös palautumiseen – ja lihasmassan hankintaan heikentävästi.

Viimeistään siinä vaiheessa kun Muumipeikon tarinat alkavat itkettää on syytä tehdä asialle jotain.

Testo V tuotteeseen on pakattu äärimmäisen kovat määrät toimivia yrttejä, vitamiineja – ja mineraaleja jotka posauttavat testosteroni tasot takaisin raiteilleen. Jos vielä muistatte miltä tuntui herätä nuorena aikuisena aamulla, niin tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

Käyttöohje: 4 kapselia vuorokaudessa veden kera. Kapselit voi ottaa aamulla tai illalla n.1 tunti ennen nukkumaanmenoa. Osalle käyttäjistä voi tehdä piristävän vaikutuksen ja kapselit kannattaa ottaa aamulla.

Suositeltava vuorokausiannos 4 kapselia sisältää/ den rekommenderade dagliga dosen 4 kapslar innehåller/ recommented daily dose 4 caps:

  • Nokkosuute urtica dioica/nässla extrakt/stinging nettle root (3,4 divanillyltetrahydrofuran) 600mg
  • Ashwagandha 600mg
  • ZMA sekoitus: Magnesium 450mg , Sinkki/zink 30mg , Vitamiini b6/vitamin B6 10mg
  • Tribulus terrestis 500mg (95% saponis)
  • Boori/bor/boron 5mg Bioperine 5mg
  • Vitamiini D3/vitamin D3 100mcg
  • Vitamiini K2/vitamin K2 50mcg

ZMA sekoitus: Magnesium 450mg , Sinkki/zink 30mg , Vitamiini b6/vitamin B6 10mg . Tribulus terrestris 500mg (95% saponis). Puhdas tribulus valmiste jonka saponis pitoisuus peräti 95%. D-vitamiini 100mcg. Testosteronin tuotanto heikkenee, jos D-vitamiiniveriarvo on alle 80 mmol/l. Mikä koskee suurta osaa Suomalaisista miehistä. Matalat arvot vaikuttavat miehisyyteen. Testo V sisältää D3 vitamiinia. Eli sitä ei tarvitse ottaa erikseen.

Boori 5mg
Vitamiini K2 50mcg .

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja auringonvalolta suojattuna. Ei pienten lasten ulottuville.

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Inte för små barn.. FI ainesosat: Magnesium sitraatti, nokkosuute (urtica dioica), ashwagandha uute, tribulus terrestris, sinkki sitraatti, pyridoksiini hcl (vitamiini b6), piperiini.