Kids

Lasten kuntosalilaitteet

Just for Kids – maailman ainoa lapsille suunniteltu kuntosalisarja

Panatta Sportin suunnittelema lasten kuntosalimallisto on ainoa lapsille valmistettu salilaitesarja. Laitteet on toteutettu yhteistyössä Bolognan Rizzoli Ortopedikeskuksen kanssa. Ainutlaatuinen laitesarja on syntynyt Unicefin Lasten terveys 2001 -projektin kautta ja se on suojattu kansainvälisin patentein.

Laitteiden muotoilu (Micheli Architects) ja mukavat nimet antavat lasten kuntoharjoitteluun turvallisuutta ja tuttuutta: aivan kuin ystävän luo tulisi käymään!

Panatta Sportin lasten kuntosalilaitemallistolla harjoittelu on turvallista alusta loppuun. Just for Kids -laitteiden muodot muistuttavat pehmoleluja, ne ovat iloisen värisiä ja hahmojen hauskat nimet antavat pian lapsille turvallisen tunteen: näiden kanssa on kivaa liikkua.

Harjoittelu salilaitteilla sujuu kuin leikki. Laite itse kertoo lapselle, miten harjoitus suoritetaan ja näyttää sen selvästi laitteen näytöllä. Laitteen biomekaaniset osat varmistavat että harjoitus suoritetaan lapsen parhaaksi; se pitää huolen tasosta jolla lapsi selviää hyvin. Lapsen motoriikka kehittyy silloin parhaiten ja kuntoilusta tullee elämäntapa. 

Lisätiedot ja kuvasto    Video