Inside

Functionaalinen taljakeskus

Panatta uutuus Inside functionaalinen harjoituslaite. Oiva työkalu mm. PT toimintaan.

INSIDE UNELMISSASI

Oletko koskaan haaveillut niin monipuolisesta harjoituslaitteesta, että se sallisi lähes äärettömän määrän erilaisia ​​harjoituksia, perinteisestä kehonrakennuksesta tiukempiin funktionaalisiin harjoitteisiin? Laite, jolla harjoittelu on todella tehokasta kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden ja samalla mahdollistaen kuntoilun pienryhmissä monipuolisesti ja jännittävästi? Jonka elegantti tähden muotoinen rakenne, joka koostuu vain kolmesta laitteesta, mahdollistaa ryhmäharjoitukset jopa 12 henkilön ryhmissä? Laite elegantilla ja innovatiivisella muotoilulla, joka yhdistää kurvikkaat muodot vankkaan ja vakuuttavaan ulkonäköön? Sopii suuren kuntokeskuksen tarpeisiin, kuten myös henkilökohtaiseksi tai pienen yhteisön harjoituslaitteeksi? Laite, joka on varustettu kahdeksalla lisäosalla ja kolmella täysin funktionaalisella harjoitusasemalla, joiden hyötykuorma on riittävä voimaurheilijalle ja samalla niin herkkä, että se mahdollistaa funktionaaliseen kuntoutukseen tarvittavan herkkyyden ja tarkkuuden?  Tänään se ei ole enää unelmaa, se on todellisuutta.

INSIDE on ideoitu Panatta Sportilla tarkoituksenaan tuoda pieni harjoittelun vallankumous hyvinvoinnin ja tehokkuuden maailmaan. Säädettävien kolmessa eri korkeudessa pyörivillä liitoksilla olevien lateraalivarsien ansiosta, INSIDE mahdollistaa kunkin harjoituksen oikeanlaisen suorittamisen, perinteiseen lihasten vahvistamiseen, kuten myös täysin vapaaliikkeiseen funktionaalisen harjoitteluun. Vapaa liikerata on 360 astetta. INSIDE keskuksella on erittäin pieni tilantarve  vain puolitoista neliömetriä. Säädettävien varsien pehmeä liikkuvuus, tarvikkeiden asennuksen helppous ja koukut jousitreenausvälineille (kuten TRX, kumilenkit jne.), yhteen sovitettuna sen kompaktin ja tyylikkään muotoilun kanssa, soveltuu INSIDE arvostetuimpaankin ympäristöön. Toimitukseen sisältyy monipuolinen 24 liikkeen opastaulu, käyttöohjeet, DVD video ja 8 otekahvaa. Saatavana myös kolme olennaista lisätarviketta perusvoimaharjoitteluun:

• PUNNERRUSPENKKI: kaikki penkkipunnerrusliikkeet, työnnöt ja vipunostot

• STEPPERI: punnerrukset, askelkyykky, maastaveto ja hyppy

• VETOPENKKI: kaikki veto- ja kiskaisuliikkeet, vaaka ja pystysuunnassa.

INSIDE is created with the objective of providing the user and the trainer with the most vast array of exercises in the most different fields of application:

• Functional
• Traditional isotonic
• Athletic training
• Posture rehabilitation
The extreme versatility and numerous functions of the device make it the ideal instrument for the Personal Trainer´s activity, who will then be able to offer the customer new and more stimulating workouts.

 Kuvasto ja lisätietoja

 Esittelyvideo

 

Inside