Sec

S.E.C (Strenght.Elegance.Comfort) on vuonna 2008 valmistunut laitesarja, josta löytyy laitteet ja penkit ammattikäyttöä varten. Pienikokoiset laitteet joilla säästät tilaa. Laatuominaisuuksiltaan tinkimätön mallisto, joka on suunniteltu käytettäväksi. S.E.C -malliston runkotakuu kolme vuotta normaalikäytössä.

Strength: Kompakti rakenne, loistava biomekaniikka ja moderni, voimakas ulkomuoto tekevät sarjasta vahvan ja hyvin tasapainotetun.

Elegance: Piirustuspöydän uusin suunnittelu tuo tyylikkyyttä ja sopii kaikkiin kuntosaliympäristöihin Eleganssia lisää pehmeät, lineaarisesti suunnitellut muodot ja laaja värivalikoima pehmeiden osien materiaaleja, joilla saat laitteet sopimaan juuri omannäköiseesi tilaan.

Comfort: Pehmusteet, joissa ei ole säästelty materiaaleissa. Toiminnot, jotka mahdollistavat kaiken kokoisen käyttäjän tuntemaan olonsa mukavaksi. Harjoittelu, jolla tunnet itsesi sinuiksi laitteen kanssa.

Miellyttävä hinta tekee hankinnat mahdollisiksi budjettiraameissa ja ilman pitkiä harkinta-aikoja. Tutustu laitemallistoon sivuillamme ja ota yhteyttä. Räätälöimme varmasti Sinua miellyttävän kokonaisuuden.

Kuvasto: http://www.panattasport.com/en/product/sec.html