Aerobiset Pininfarina ym.

Pininfarina Aerobiset laitteet

Pininfarina Platinum, Gold ja Fenix aerobiset laitteet

 Kuvasto Gold:     Uutuus: Kuvasto Fenix    Katso esittelyvideo

 Vuoden 2014 superuutuudet mahtavilla ominaisuuksilla. Ammattilaiskäyttöön.

Legendaarinen Pininfarina –nimi on tuttu kaikille autourheilun ystäville. Nyt voimat on yhdistetty Panatta Sportin Cardiofitness osaamisen kanssa ja tuloksena on upea Pininfarina –mallisto aerobisia laitteita.

 

Pininfarina -sarja on modernin teknologian helposti ohjelmoitava(USB) mallisto, jonka käyttö tapahtuu Soft Touch –kalvopainikkeilla. Mallistossa on energiaa säästävä käyttö ja hienostunut ulkomuoto kompaktine mittoineen. Dynaaminen, ergonomisesti asennettu konsoli on varustettu isolla monitorilla, kooltaan 12,1” tai 7” integroitu LCD-TFT näyttö. Minimaalinen virrankulutus. Liikkumisen iloa lisäävät stereokuulokeliitännät ja Platinum –sarjan hyvinvarustellut TV-DVBT-mahdollisuudet.

Juoksumatossa on onnistunut, luontaisen kaltainen simuloitu kävely ja juoksuaskellus, tietokoneohjatut toiminnot. Juoksumaton pohja on suurikokoinen ja valmistettu erityismateriaalista, joka tarjoaa pehmeän jäykän askelpohjan. Maton iskunvaimentimet vaimentavat koko harjoituksen ajan ja estävät nivelten mikrotraumatapahtumia.Juoksumaton nopeus on max. 25 km/h, säätö tapahtuu portaittain +- 0,1 km/h. Kaltevuuden säätö on elektronisesti ohjattu 0-15% ja säädetään +- 0,5% tarkkuudella.HRT-monitorointi tapahtuu Platinum –malleissa Polar T31-laitteella, joka löytyy standardivarusteena. Polar-telemetria tapahtuu langattomasti tai käsikäyttöisten pulssitaajuussensorien avulla. Platinum –malleissa on ammattimaisia harjoitteluohjelmia 16 kpl ja harjoittelutavoitteet määritellään aika, matka tai kalorikulutus –pohjalta; harjoitteluprofiileita löytyy 6 erilaista.

Yhdistä täydelliset muodot tekniseen toteutukseen,
kauneus toiminnallisuuteen ja koe liikuntanautinto – Pininfarina.

Pininfarina Platinum ja Gold aerobiset laitteet katso lisää.    Uutuus FENIX kuvasto