Panatta kuntosalivälineet

 

Panatta Sport

http://www.panattasport.com/en/default.html

Airmachine

 

Lataa: Panatta 2015 tuotekuvasto!   

Pyydä tarjous! Katso video 

    Panatta Sport on valmistanut kuntosalilaitteita vuodesta 1980. Tänään italialaisen yrityksen palveluksessa työskentelee runsaat 400 henkeä. Panattan kuntosalilaitteiden suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastaa 17 hengen tekninen osasto, jonka saavutuksia on mm. kuntosalilaitteiden 500 eri kansainvälisesti patentoitua ratkaisua.

Suunnittelun huippua, täydellistä biomekaniikan toimivuutta, ammattimaisuutta alusta loppuun.

Panattan laitevalmistuksen taustalla on vahvat yritysjuuret ja pyrkimys täydellisyyteen. - Intohimoa, tyyliä, innovaatioita - kiteyttää Panattan laitevalmistuksen periaatteet. Panatta Sport on palkittu koko 2000-luvun mm. TUV-innovaatiopalkinnoilla (mm.Oasis, Indoor cycling, Strobobike), Fitness Innovation -palkinto 2003, Keksintö 2005 palkitut Fitness-tuotteet.

Näillä sivuilla on esitelty Panatta Sportin suosituista kuntosalilaitteista vain osa (ks Tuotteet) ja tuoteryhmät. Kuvat kaikista laitteista tuotetietoineen löytyvät osoitteesta www.panattasport.com tai kuvastosta jonka linkki oli alussa. Autamme teitä tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan sekä ainutlaatuisiin ratkaisuihin ja pääsette vaivattomasti tutuksi –uskallamme luvata – markkinoiden trendikkäimpien laitekokonaisuuksien kanssa.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!
Meidän innovaatiomme on teidän käytössänne.

Panatta Sportin perusti vuonna 1980 nuori taideopiskelija Rudy Panatta, jonka intohimona oli kuntoilu. Tänään yrityksellä on yli 30.000 m2 tilat Apiron pikkukaupungissa Italiassa, jonne myöhemmin professoriksi nimitetyllä Rudy Panattalla on vahvat siteet. Ympäristö on yrityksen innoituksen lähde ja tarjoaa työntekijöilleen mittaamattoman arvon: elämänlaatuaspektin. Historia, perinteet ja luonto ovat tiivistyneet Panattan yritysgeeneihin ja niitä kunnioitetaan yrityksen toiminnassa ja laitevalmistuksen kaikissa vaiheissa.

Panatta Sport toimii nykyään yli 40 maassa ja yrityksellä on 400 suoraa yhteistyökumppania. Pohjoismaissa Panatta Sport aloitti uusilla laitemallistoillaan v. 2009 alussa. Laitemallistot kattavat kaiken kuntosaliharjoittelun, lämmittelylaitteista urheilijapainoilla tapahtuvaan vaativaan treeniin. Erityislaitteita valmistetaan lääkinnälliseen kuntoutuskäyttöön. Uutta fitness-ryhmäliikuntaharjoittelua edustaa Strobobiking ja Race Walker.

Pitkälti yli 16.000 asiakasta on valinnut Panattan laitteet kalustaakseen kuntokeskuksensa. Asiakassuhteista monet ovat kehittyneet pysyviksi ja uudet laitesarjat löytävät heti kodin tutusta ympäristöstä. Pysyvyys on se mittari, jolla Panatta Sport kehittää ja luo uutta. Meidän kaikkien kuntoilun ystävien hyväksi.

Yritys on saanut ISO9001:2000 ja ympäristö-laatu ISO14001 -sertifikaatit vuonna 2000.