Hammer Series / NHS

GPF HAMMER SERIES - Voimaharjoituslaitteet

GPF Hammer Series / NHS on ylivertaisen monipuolinen ja kestävä vipuvarsilaitesarja voimaharjoitteluun.
Se hyödyntää leikkaavien ja vastakkaisia liikeratoja käyttävien voimalaitteiden ergonomisia etuja. Täten GPF Hammer Series voi ylpeänä esitellä noin 60 erilaista vipuvarsi- ja voimaharjoituslaitetta ja siten tarjota enemmän vaihtoehtoja voimaharjoitteluun.

Vaikka Hammer Series suunniteltiin alunperin ammattiurheilijoiden käyttöön, tarjoavat laitteemme kaikille käyttäjille saman innoittavan harjoituskokemuksen - turvallisimmat ja biomekaanisesti parhaat liikeradat ja pienimmän aloitusvastuksen.

GPF Hammer Series laitteissa on panostettu kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteiden säädöt ovat kaasujousiavusteisia ja avoimen rakenteen ansiosta niihin on helppo mennä.
Rungot saa suorakaideputkella tai tyylikkäämmällä ovaaliputkella valmistettuna, jolloin ne sopivat tyyliltään hyvin yhteen GPF Elegance sarjan kanssa. Runko- ja verhousväreissä on valittavana useita vaihtoehtoja.

Iso Lateral
Leikkaaviin ja vastakkaisiin liikeratoihin perustuvan ennennäkemättömän suunnittelun ansiosta käyttäjät voivat liikutella molempia käsivarsiaan samanaikaisesti, yksitellen, vuorotellen tai vaihtoehtoisesti käyttää kummassakin erikokoista painoa.

Huolto
GPF Hammer Series laitteet ovat levypainokuormitteisia ja täten lähes täysin huoltovapaita.
Kuluvia osia on käytännössä vain verhoilut. Laakereiden rasvaus kerran vuodessa on ainut tarvittava huoltotoimi puhdistuksen lisäksi. Laitteiden kokoonpano ja laadunvalvonta tapahtuu Heinolassa.