Panatta Cardio

Pininfarina Gold ja Fenix Cardiot

 Kuvasto Gold:     Uutuus: Kuvasto Fenix    Katso esittelyvideo

Pininfarina -sarja on modernin teknologian helposti ohjelmoitava(USB) mallisto, jonka käyttö tapahtuu Soft Touch –kalvopainikkeilla. Mallistossa on energiaa säästävä käyttö ja hienostunut ulkomuoto kompaktine mittoineen. Dynaaminen, ergonomisesti asennettu konsoli on varustettu isolla monitorilla, kooltaan 12,1” tai 7” integroitu LCD-TFT näyttö. Minimaalinen virrankulutus. Liikkumisen iloa lisäävät stereokuulokeliitännät ja Platinum –sarjan hyvinvarustellut TV-DVBT-mahdollisuudet.

Bora Cardiot

Panatta Bora cardiolaitteet edustavat tyylikästä muotoilua, laadukasta viimeistelyä ja vankkaa kestävyyttä. Laitteet valmistetaan italiassa. Ne täyttävät kaikki EU-normit ja ovat helppokäyttöisiä.

KUVASTO 

RH C-Line Cardiot

C-Line cardio laite sarja on yhteensopiva Air Systemin Net Tutor ohjelmiston kanssa. Laitteet sopivat testaukseen, kuntoutukseen ja kuntoiluun.

Kuvasto 

Race Walker

Race Walker - askelluslaite

Uusi tehokas, monipuolinen ja hauska ryhmäliikuntaväline. Mekaaninen juoksumatto jonka vastus säädetään vauhtipyörästä kuten spinningpyörissäkin nupista kiertämällä. Kaloreita kuluttava harjoitus kohdistuu verenkierron lisäksi keskivartaloon, reisiin ja erityisesti pakaroihin. Soveltuu myös kävelymatoksi alkulämmittelyyn, pakaralaitteeksi ja kuntoutukseen. Ryhmäliikuntaan on saatavana konseptoitu ohjaajakoulutus.

Katso Video  ja ESITE