Kuntosalin huolto, Gym service

 

 Huoltotilaukset: huolto(at)gymproductions.com   050-3223555 tai 03-8836040

Pyydä tarjous kuntosalin vuosihuoltosopimuksesta tai kertahuollosta. Huollamme omien merkkiemme lisäksi muitten laitevalmistajien laitteita. Huoltopisteemme sijaitsevat: Helsinki, Tampere, Heinola, Turku, Haapajärvi, Joensuu, Varkaus, Lappeenranta, Rovaniemi ja Oulu.

Kuntosalilaitteiden huolto tulisi olla säännöllistä. Säännöllisellä kuntosalilaitteiden huollolla lisätään laitteiden käyttöikää, turvallisuutta ja harjoittelun mukavuutta. Huolletut laitteet toimivat äänettömästi ja ilman kitkaa. Huoltoväli riippuu laitteiden käyttöasteesta, suosittelemme laitteet huollettaviksi kuitenkin kaksi kertaa vuodessa normaalin ylläpitohuollon lisäksi.

Asiantuntemattomalla huollolla voidaan tietämättään pilata kalliiden laitteiden toimivuus. Esim. rasvat ja öljyt johteiden voitelussa keräävät pölyä ja pikeentyvät liukuholkkeihin ja lineaarilaakereihin, joten niitä ei saa käyttää. Suosittelemme näiden voiteluksi silicon tai teflon voiteluaineita.

Huoltomiehemme laativat vuosihuoltosuunnitelman ja tarkastavat laitteiden turvallisuuden. Vuosihuoltosopimuksessa pidämme laitteenne kunnossa ympärivuoden.

Huoltoon sisältyy laitteiden tarkastus, mekaanisten osien kulumisen seuranta ja toiminnan varmistaminen, puhdistus, voitelut, säädöt, kuluneiden osien vaihto ja turvatarkastus. Tehdystä huollosta toimitamme raportin ja annamme suosituksen seuraavasta
huoltoajankohdasta. Tämä mahdollistaa teidän keskittymisen omaan avainliiketoimintaanne.

 

 Päivitetty 08.10.2014 | Tulosta sivu